Alati
Prijava

IMEX International d.o.o.

Vi ste ovdje: Početna » Novosti » Bosche vage za sve primjene
Srijeda, 23 Lis 2019

Bosche vage za sve primjene

E-mail Ispis PDF

boscheImex-bjelovar d.o.o. je postao ekskluzivni dobavljač svih vrsta vaga proizvođača Bosche za našu regiju. U svom programu nudimo razne vage od onih za silose preko platformskih do industrijskih. Sve informacije možete dobiti na upit koji možete poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na telefon: 043-277 000.

 

Na stranici www.bosche.eu je dio stranice na hrvatskom jeziku još uvijek u izradi te će biti spreman u narednim danima. U nastavku ovog teksta možete vidjeti kratko predstavljanje našeg partnera, tvrtke Bosche GmbH.

Bosche tehnika vaganja - Vaš partner za vage

Od 2001. godine, tvrtka Bosche nudi kompletan opseg vaga i rješenja za vaganje u industrijskom, medicinskom i poljoprivrednom sektoru. Ova obiteljska tvrtka ima površinu od 4500 metara kvadratnih, na kojoj se nalaze uredi, proizvodnja i skladište.

Prvih godina su se posebno proizvodili, razvijali, dizajnirali i kontinuirano poboljšavali instrumenti za industriju. Sa vremenom se u široki opseg proizvoda tvrtke Bosche sve više uvode vage za agrarnu industriju, kao što su vage za životinje, ali isto tako se uvode i vage koje se koriste u medicini i automobilskoj industriji.

Preko profesionalnog servisa, individualnih savjetovanja za sve aplikacije opreme za vaganje, kao i preko specifičnih software rješenja tvrtka Bosche može biti konkurencija svim renomiranim proizvođačima.

Najpoznatije reference tvrtke Bosche su Volkswagen, BMW, Takko, ZF Lemförder, BASF, GF Georg Fischer, Grimme Landmaschinen, Kverneland i mnoge druge.

Bosche vage se koriste diljem svijeta sa najvećim tržištem u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj i istočnoeuropskim zemljama.

Odjel za mjerenje i verifikaciju Niedersachsen potvrdio je za tvrtku Bosche sistem kvalitete koji zadovoljava EU-direktivu 2009/23/EG koja se odnosi na verifikaciju proizvođača. Nadalje, predstavljen je i dokumentiran sistem kvalitete DIN EN ISO 9001:2008 i DIN EN ISO 13485:2003 + AC:2009 (autorizacija proizvodnje medicinskih proizvoda) sa certifikatima koje je potvrdio DQS.

Izrada vaga – naši standardi

Ako trebate posebna rješenja za Vašu proizvodnju, logistiku i procese ovlaštenja na pravoj ste adresi kad potražite Bosche tehniku vaganja. Ovisno o Vašim potrebama, tvrtka iz gradića Damme radi kompletne koncepte i rješenja za vaganje za Vas – po principu „znamo-kako“ zadnjih 10 godina.

Posebni rezultati su dobiveni u sistemu vaganja Bosche. Ovo su važne komponente elektronsko kontroliranih procesa u velikim industrijama te je upravljanje značajno pojednostavljeno. Možete odrediti nepoznate količine, provjeriti poznate količine i udjele.

Industrijske vage najviše kvalitete

U prašnjavom okolišu industrije potreban je posebno visoki balans – specijalne industrijske vage. Tvrtka Bosche može u ovom dijelu, prema svom višegodišnjem iskustvu sa industrijskim vagama, pronaći prava rješenja za svoje kupce.

Da bi pokrili cijeli spektar, tvrtka Bosche ima više rješenja što se tiče industrijskih vaga u svom programu. Proizvodi tvrtke Bosche su različiti pa u svom programu imaju raspon od nešto manjih platformskih vaga preko nešto robusnijih podnih vaga sa kapacitetom vaganja od 40.000 kilograma.

Tvrtka Bosche proizvodi vage najviše kvalitete pomoću upotrebe visokokvalitetnih ćelija, sofisticiranog dizajna i upotrijebljenih materijala.

Računajte na BOSCHE

IMEX BJELOVAR D.O.O.
Đurđevačka cesta 117
43 000 Bjelovar

telefon: +385 (0)43 277 000
telefax: +385 (0)43 277 001
e-mail: imex@imex.hr


Prikaži IMEX - Bjelovar d.o.o. na većoj karti